Referenties

Therapeuten

De physiokey heeft een nieuwe impuls aan mijn bestaande behandelingen gegeven. De toegevoegde waarde voor mij is invloed op het zenuwstelsel c.q. de ‘software’ van het lichaam.
Petra Haubrich
Humaan & Equine therapeut

‘Het grote voordeel van het werken met de physiokey is dat de apparatuur voelt wat je handen niet kunnen voelen. Het niet alleen detecteren maar ook direct behandelen zorgt ervoor dat het een handige tool is.’

Dennis Roeling
Massage en herstel specialist

“De physiokey geeft ‘magie’ aan mijn hands on behandelingen.”

Arda Koesveld
Energetisch therapeut

“Voor mij is de physiokey mijn favoriete tool bij blessures en pijnklachten, omdat de behandeling vrijwel pijnloos is en snel groots effect heeft.”

Yvonne van Bommel
Sporttherapeut

“Ik gebruik de physiokey al jaren. Voor mij onmisbaar in mijn praktijk. Mijn clienten staan versteld over de snelle verbetering van hun blessures maar ook bij chronische klachten is de physiokey doeltreffend.”

Martin den Otter
Praktijk voor sport en gezondheid.

In Februari 2019 ben ik door Nancy in contact gekomen met het gebruik van de physiokey. Na haar verhaal en een proefbehandeling was ik helemaal enthousiast. Vervolgens heb ik de physiokey gekocht en heb de basiscursus gevolgd. Het was een zeer inspirerende dag met heel veel praktische informatie over het behandelen met de physiokey.

Zelf werk ik al meer dan 35 jaar in de fysiotherapie maar het is voor het eerst dat ik helemaal enthousiast ben over een apparaat. Dit apparaat is helder in het gebruik en in wat het doet. Door de interactie die de physiokey op het autonome zenuwstelsel heeft ontstaat er een communicatie waarbij de physiokey zich voortdurend aanpast aan de feedback van het lichaam.

Geen hocus pocus in de diepte maar gewoon hoorbaar, zichtbaar en voelbaar zowel voor de patiënt als voor de therapeut. Daardoor voelt de physiokey, wanneer je er mee werkt, als een verlengde van jezelf en is het een geweldige aanvulling op je therapie. De physiokey maakt het werk leuker en uitdagender omdat het de mogelijkheden, en daardoor de resultaten, vele malen vergroot.

Mijn resultaten zijn tot nu in ieder geval boven verwachting. Daarom begrijp ik niet dat dit apparaat binnen de fysiotherapie in Nederland nog steeds onopgemerkt is gebleven.

Tijda Deisz
Fysiotherapeut 

Cliënt Ervaringen

Ik kwam voor de pijn en vermoeidheid in mijn nek door slijtage. Tijdens het fietsen begon ik er ook last van te krijgen. Nu, na 6 behandelingen heb ik geen pijn, ook niet bij duurtraining en de vermoeidheid in mijn nek is weg.
Kees Streeftkerk
Ik heb 16 jaar geleden een gecompliceerde breuk in het bovenste gedeelte van scheenbeen opgelopen. Ook zijn daar mijn kruisbanden bij afgescheurd. De verwachting is dat de beperkingen die ik nu al heb alleen maar groter gaan worden. Heb al eens op de nominatie gestaan voor een knieprothese maar heb zelf besloten om daar voorlopig mee te wachten. Ben al jaren onder behandeling van een masseur en fysiotherapeut. Daar heb ik redelijk baat bij om de pijn beheersbaar te houden. Sinds kort laat ik mij ook behandelen met de physiokey. Ondanks dat ik vooraf niet in de behandelingen geloofde merk ik na physiokey behandeling dat ik langere tijd minder pijn heb en mobieler ben. Sinds enkele weken hebben wij een sanakey gekocht en behandelen wij ook ons zelf. Wij gebruiken het soms preventief en meestal als we meer last of pijn hebben. Zowel mijn vrouw als ik hebben baat bij elke behandeling. Kortom, een wonderlijke behandeling met dit apparaatje.
Jan van der Veer
“Vanuit mijn vraag om zo snel mogelijk weer op de been te zijn voor tv opnames na een harde val met open kniewond en 5 hechtingen, werd ik direct naar de key therapie specialist doorverwezen. Zij heeft mij diezelfde avond ontvangen en nauwkeurig uitgelegd hoe ik snel kon herstellen middels het neuro feedback systeem. Door mij tijdens de opnames 2x per dag de sanakey te laten toepassen, heb ik mijn hersenen aan het werk gezet voor herstel, fascinerend hoe snel het lichaam daarop reageert. Daarnaast heb ik middels visualisatietechniek mijn lichaam extra stimulans gegeven. Binnen 3 dagen ben ik weer begonnen met hardlopen. Binnen 1 week kon ik weer sprinten. Het tv programma heb ik fysiek fit en succesvol kunnen voltooien.
Claudia van Kleeff
Door een val heb ik in december een arm en een been gebroken. Bij de operatie hadden ze een zenuw in mijn arm geraakt, waardoor ik een lam handje had. De chirurg zei dat het wel driekwart tot een jaar kon duren voor het weer hersteld was… Na 6 behandelingen bij Nancy met de biofeedback therapie deed mijn hand het weer geweldig! Het leek wel een wonder!
Karin van Nes
Ik liep al bijna 2 jaar met uitstraling in mijn linker been. Een MRI wees uit dat het een hernia was. Ik kon slecht bewegen en niet sporten. Ik heb in totaal 7 behandelingen gehad en heb met de sanakey thuis zelf mee behandeld. Na enkele behandelingen voelde ik al verbetering en op dit moment is de uitstraling in mijn been zo goed als weg.
R. Zuidgeest
Ik kwam bij Nancy terecht na jarenlang 1 a 2 maal per week bij de fysio te hebben gelopen voor een pittige behandeling voor mijn pijnlijke en niet goed bewegende enkel. Het ziekenhuis heeft me ooit naar huis gestuurd met de diagnose artrose; niets aan te doen en in beweging houden met behandelingen. Ik moest leren leven met de soms diep stekende pijn. Nu, na drie behandelingen met de physiokey zijn de enkel en voet goed beweeglijk en heb ik alleen soms wat lichte pijn en het gaat steeds beter. Nieuw is dat mijn onderbeen/voet/enkel nog moet wennen aan de bewegingen die ik nu maak. Bedankt voor de behandelingen.
Frank Nemmers
Een paar kernwoorden: professioneel, vriendelijk, meedenkend, en eigenaar Nancy de Vos doet wat ze belooft. Komt afspraken na, geeft heldere feedback, is heel geduldig en betrokken. En dat alles op een schitterende locatie. Niets op aan te merken, aanrader!
Kiki Scheepens
In december 2020 ben ik behandeld door Nancy aan een vervelende schouderblessure. Na drie behandelingen was het herstelproces zo goed op gang gebracht dat ik weer kon gaan trainen. Verbazingwekkend wat voor processen de Physiokey op gang bracht, gevoelsmatig een algehele reset van mijn lichaam !  Nu in januari 2021 kan ik weer voluit trainen!! Ik kan dit iedereen aanbevelen en Nancy bedankt voor je professionele hulp.
Leo Wander