Over Key Health

Key Health helpt je op een snel effectieve manier het herstelvermogen van binnenuit te activeren, door verbinding met het lichaamsnetwerk en empowerment van het zenuwstelsel: de sleutels naar optimaal herstel, beweging en balans.

Over Nancy de Vos

Nancy de Vos is de oprichter van Key Health. De Nederlandse expertise plek waar behandeling, know how en tools van de bioadaptieve therapie samen komen.

‘Ik ben Key Health in 2006 gestart om een hoge kwaliteit behandeling met snel resultaat te kunnen geven aan mijn cliënten met pijn, bindweefsel en spanning klachten. 

Vanaf de start stond ik aan de behandeltafel als massagetherapeut, sportmasseur en verzorger, begeleider van een junioren top schaatsteam, holistisch-integraal therapeut, neuromusculaire spiertester, medical taper (en cross linq plakker), Fasciaal Distorsie Model practitioner en  behandelaar volgens de Anatomy Trains leer. Ik sta geregistreerd als integraal complementair therapeut. 

Mijn interesse in de bio adaptieve therapie begon met een zoektocht naar betere oplossingen voor mensen met chronische pijn, hardnekkige hoge spierspanning of een onvermogen om een lichamelijk (acuut) probleem binnen de normale herstel tijd op te lossen. Hands on lichaamswerk gaf niet altijd een snelle of duurzame oplossing. In de bio adaptieve therapie en de integratie met de neuro fascia denkwijze vond ik een antwoord op belangrijke vragen van mijn cliënten, verlichting voor mijn eigen lichaam en een enorme uitbreiding in de mogelijkheden van mijn therapie.

Ik heb met een aanzienlijk aantal geweldige mensen gewerkt, mogen bijdragen aan hun herstel of preventie strategie. Ik werk samen met buitengewone, vooruit denkende specialisten die het verschil willen maken en iets blijvends neerzetten, in Nederland en internationaal. Naast de praktijk help ik sinds 2015 (para) medische en complementaire behandelaars om de key therapie te integreren in hun praktijk.’ 

Official trainer key academy NL | partner keytec GmbH

DSC09613
0
jaar praktijk ervaring
0 +
cliënten die het doorvertelden
0 +
professionals opgeleid
0
jaar officieel trainer NL & leverancier

Fun Facts

  • In 2020 gestart met de Corpus Codes podcast, waarin je dialogen voor het herstel vermogen hoort en key therapie inspiratie meekrijgt
  • Woont al 29 jaar samen met de leukste home chef van NL 
  • Eerste baan op de sport afdeling bij Voorwinden en in die tijd is ook de praktijk gestart   

Voel je vrij om contact op te nemen met welke vraag dan ook. Ik sta altijd open voor een gesprek.

tel: 06-18739268
info@keyhealth.nl

 

Kom in contact

Online

Gratis voor therapeuten, over bio adaptieve therapie via de Q&A Live Chat 

Volg Key Health op sociale media:

Op locatie

Professionals

Maak kennis met de key methode in een exclusief op jouw praktijk afgestemde demonstratie.  

Bel of mail voor een afspraak

Behandeling

Boek afspraak voor behandeling in de key praktijk