Holistic skincare met de dermakey

Met de dermakey beschik je over de sleutel naar een nog mooiere huid. 

Hoogwaardige producten effectiever inzetten

De bindweefsel matrix van binnen uit bereiken

Regeneratie van de huid activeren

Holistic skincare

In de medische wereld werd ontdekt dat de key technologie een sleutel is naar het onderhuidse bindweefsel. Dermakey benut de unieke eigenschappen van de huid en communiceert met de dieper gelegen structuren. 

Holistische huidverzorging met de dermakey is er op je best uitzien en je ook zo voelen door buiten met binnen te verbinden.

Hoe werkt de  dermakey

Twee effectieve methoden komen samen in de dermakey:

Creme therapie 

De dermakey benut het zwakke elektrisch potentieel van de huid als een deur, waardoor werkzame stoffen in verzorgingsproducten eenvoudiger in het huidoppervlak kunnen doordringen.

Bioregulatie 

Dermakey communiceert vervolgens direct met de dieper gelegen structuren zoals de bindweefselmatrix en neurale netwerken. De impulsen worden continue op het lichaam afgestemd en de regulerende processen in de huid worden gestimuleerd. Lees hier de uitgebreide uitleg.

infographicdermakey-05

4.Evaluatie en aanpassing

De reacties worden gemeten binnen microseconden, waarna de nieuwe impuls direct aangepast is aan wat de huid op dat moment nodig heeft.

infographicdermakey-08

1. Impulsafgifte

De eerste impuls wordt afgegeven met de dermakey zodra er huidcontact is.

3. Impuls overdracht

De informatie wordt opgenomen en door de bindweefsel matrix en de neurale netwerken doorgegeven.

infographicdermakey-06

2. Impuls opname

De impuls komt binnen op slechts één tiende millimeter onder het huidoppervlak.

infographicdermakey-07

Werkingsprincipe dermakey

1. Impulsafgifte

De eerste impuls wordt afgegeven met de Dermakey zodra er huidcontact is.

2. Impuls verwerking

De impuls komt binnen op slechts één tiende millimeter onder het huidoppervlak.

3. Impuls overdracht

De informatie wordt opgenomen en door de bindweefsel matrix en de neurale netwerken doorgegeven.

4. Impuls evaluatie en aanpassing

De reacties worden gemeten binnen microseconden, waarna de nieuwe impuls direct aangepast is aan wat de huid op dat moment nodig heeft.

Waar kan ik de dermakey voor gebruiken?

 • Rimpeltjes en lijntjes in het gezicht
 • Kraaienpootjes
 • Irritatie rimpels
 • Wallen onder de ogen
 • Rimpels rond boven- en onderlip
 • Onzuiverheden in de huid
 • Als begeleidende behandeling bij acne en puistjes
 • Aanvullend bij cellulite behandeling

en voor gezonder weefsel met een frisse en gezonde uitstraling

Dermakey instellingen

1. Body feedback (Bioregulation)


met 4 programma’s:

 1. Verkrampingen, fijne huid spieren
 2. Kalmeert ontstekingsprocessen, stimuleert de doorbloeding
 3. Stimuleert verslapte spieren, verhoogt de spankracht
 4. Activeert herstel processen in de matrix (bindweefsel)

2. Keyforese (creme therapie)

Hoogwaardige verzorgingsproducten nog effectiever inzetten.

Preview in de handleiding:
De 7 stappen van het ochtendreinigings-programma

Met de body feedback programma’s kunnen de ochtend- en avondreiniging voor het gezicht, hals en decolleté en de key lifting uitgevoerd worden.

Hightech verzorging en knowhow

Hoewel in de eerste plaats ontwikkeld voor cosmetische doeleinden, ligt de oorsprong van de technologie waarop de dermakey is gebaseerd in de geneeskunde. De key technologie wordt al ruim tien jaar met succes toegepast in de medische wereld en (fysio)therapie praktijken. Medische technologieën moeten voldoen aan extreem hoge eisen. Die kwaliteit is nu beschikbaar voor cosmetische toepassing door consumenten en als aanvulling voor huidprofessionals. 

Bij de dermakey ontvang je een duidelijke handleiding. Stap voor stap worden de eenvoudige technieken uitgelegd waarmee je dagelijkse reiniging, rimpel behandeling, dieper insluizen van je cosmetica en zelfs een effectieve cellulite techniek kan uitvoeren!

dermakey recht product

Dermakey specificaties

Geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik bij cosmetische toepassingen:

Hoogwaardige materialen zoals gouden contact punten, chirurgisch staal en ASA-plastic voor een lange levensduur van de dermakey.

 • Lit. ion. batterij
 • circa 6 uur gebruik tijd
 • touch controle
 • 2,5” display
 • eenvoudige bediening
 • via USB opladen

Veelgestelde vragen

Het werkingsprincipe van dermakey is in de basis gelijk aan dat van physiokey en sanakey. Ook de oorsprong in de medische therapie hebben ze alledrie gemeen. Dermakey is echter in het gebruik puur afgestemd op huidverbetering, heeft een eigen look en bijpassende handleiding en instructie. De sterkte van het signaal is zachter afgesteld, de instellingen en behandel programma’s in de handleiding zijn specifiek voor huid verbetering gemaakt. Dat maakt deze kleine (roze) versie van de key technologie precies geschikt voor holistic skincare. 

De dermakey is er voor mensen die er op een natuurlijke manier mooi, fris en gezond uit willen (blijven) zien. 

Een slimme, praktische sleutel naar het onderhuids bindweefsel en een handige tool om hoogwaardige verzorgingsproducten nog effectiever in te zetten. De dermakey geeft een boost aan je persoonlijke skincare routine en is als toevoeging in de professionele schoonheidssalon te vinden. 

Door de werking op de microscopisch kleine zenuwuiteinden in het bindweefsel; rijk aanwezig in het gezicht, is het mogelijk om zeer zachte bindweefsel technieken uit te voeren. Niet pijnlijk, wel effectief voor activering van de collageen aanmaak door het lichaam zelf, een betere circulatie en een fijnere huid structuur. 

Na dermakey behandeling mag je alles direct doen. 

Voor het gezicht, hals en decolleté; naast een pijnvrije bindweefsel techniek en praktische thuis behandel mogelijkheid, zie je er na een dermakey behandeling niet alleen frisser en uitgerust uit, je voelt je ook zo. 

Bij cellulite is er sprake van een verstoorde bindweefsel matrix. In het onderhuidse weefsel onstaan verstoringen in de vetverdeling, de doorbloeding en het transport van voedings- en afvalstoffen. De dermakey dringt door tot in de matrix, stimuleert de afvoer van achtergebleven stofwisselingsproducten en bevordert de doorbloeding. Voor de behandeling van cellulite is een speciaal thuis behandel programma ontwikkeld, dat dagelijks start en wanneer de huid er beter uit gaat zien afgebouwd wordt naar eens in de twee dagen tot eens per week. Zeer effectief bij de behandeling van cellulite is de optionele wisselkop die Matrix elektrode heet. 

Het opvolgen van de extra tips uit de handleiding van dr. Engelbert zullen het resultaat bij cellulite nog verder verbeteren. 

Met het creme therapie programma in de dermakey kan je hoogwaardige verzorgingsproducten dieper in de huid inwerken (voor de kenners: het is een aangepaste vorm van iontoforese). Zo wordt de werking van het product effectiever en je bent zuiniger in het gebruik ervan. 

Ja dat kan. Het key lifting programma in de dermakey is een zachte spier activatie – ontspanning techniek waarmee rimpels en lijntjes, kraaienpootjes, irritatie rimpels en rimpels rond boven- en onderlip kunnen verminderen. 

Nee, de dermakey technologie werkt bijwerkingen vrij. De huid kan kortdurend na de behandeling wat roder kleuren, doordat de circulatie geactiveerd is. 

De dermakey is een niet invasieve behandel techniek en werkt anders dan een ééns in de paar maanden benadering. Een behandeling laat een duidelijk verschil zien, met iedere behandeling bouw je voort zodat de huid een steeds gezondere en frissere uitstraling krijgt. Fijne lijntjes verminderen en diepere rimpels worden minder duidelijk zichtbaar. Ook kan na de behandel periode nog meer verbetering waargenomen worden, door de activering van lichaamseigen regeneratie processen in de huid (natuurlijke regulatie processen kosten nu eenmaal wat tijd). 

Door te testen zijn we erachter gekomen dat het effect na een periode dagelijks gebruik thuis, of na een 6 weken periode (1 x per week) in combinatie met professionele schoonheidsbehandeling (in dit geval dermaoxy) lang aanhoudt (+/- 3 maanden). De duurzaamheid van het dermakey effect is ook afhankelijk van genetische aanleg, leefstijl, kwaliteit van je voeding en de cosmetische producten die je gebruikt. 

Als ondersteuning van huid therapie, zeker. We adviseren hierbij wel altijd een holistische aanpak en samenwerking met een specialist op het gebied van de huid (arts of therapeut).

Heb je vragen over het gebruik in een specifieke situatie?