Keytec’s masterpiece:
de Medkey

Key Features

Met tablet en Highpro scanner

Door koppeling met de keypad kan je documenteren hoe lang, op welke gebieden en hoe succesvol je hebt behandeld. De data kan worden bewaard en steeds weer worden opgevraagd, zo kan er, over tijd voortgebouwd en een behandel proces digitaal gemonitord worden. Automatisch en in slechts een paar klikken. 

Intuïtief IPS full touch display

Met het full-touch display wordt de medkey intuïtief bediend. Door te scrollen en te swipen beweeg je eenvoudig door verschillende menu’s en vergrendel je het display. De medkey bevestigt elke invoer met geluids- en trillingsfeedback. Natuurlijk alleen wanneer jij dat wilt.

Eenvoudige bediening

Ieder programma in de Bioregulation modus (ook in physiokey) biedt aanzienlijk meer variatie dankzij de opties “Soft” en “Intense”: een uitkomst om nog beter op iedere individuele patient af te stemmen. Er zijn in totaal 30 variaties die met één tik op het display geselecteerd kunnen worden.  

Easy charging

Met inductie laad je je medkey heel gemakkelijk op. Gewoon in het basisstation plaatsen en klaar. Via het basisstation kan tegelijkertijd een smartphone opgeladen worden door deze op het voorste gedeelte te leggen.

De nieuwste generatie in pijn behandeling

De medkey is de nieuwste en meest geavanceerde keyserie device van Keytec. Het verlegt de grenzen van wat mogelijk is en rondt de keyserie af. Samen met de keypad voldoet het met gemak aan de gedefinieerde eis om snellere, preciezere en meer individuele therapie mogelijkheden aan te bieden. Of het nu gaat om het algehele uiterlijk of om de technische finesse, de medkey is innovatief in elk detail. Dit maakt het de perfecte assistent voor artsen en therapeuten, vooral voor teams in grotere faciliteiten.

Documenteer het verloop
van de therapie met
Highpro scanner & keypad

MedKey Slider_Tekengebied 1
MedKey Slider_Tekengebied 1 kopie
MedKey Slider_Tekengebied 1 kopie 2
MedKey Slider_2_Tekengebied 1 kopie 3
MedKey Slider_2_Tekengebied 1 kopie 4
MedKey Slider_2_Tekengebied 1 kopie 6
MedKey Slider_2_Tekengebied 1 kopie 5
MedKey Slider_2_Tekengebied 1 kopie 7

Ervaringen met key therapie

In december 2020 ben ik behandeld door Nancy aan een vervelende schouderblessure. Na drie behandelingen was het herstelproces zo goed op gang gebracht dat ik weer kon gaan trainen. Verbazingwekkend wat voor processen de Physiokey op gang bracht, gevoelsmatig een algehele reset van mijn lichaam !  Nu in januari 2021 kan ik weer voluit trainen!! Ik kan dit iedereen aanbevelen en Nancy bedankt voor je professionele hulp.
Cliënt
Leo Wander

Lees hier de referenties van het gebruik van de keyserie in de topsport.

Topsport
Referenties
Geen hocus pocus in de diepte maar gewoon hoorbaar, zichtbaar en voelbaar zowel voor de patiënt als voor de therapeut. Daardoor voelt de physiokey, wanneer je er mee werkt, als een verlengde van jezelf en is het een geweldige aanvulling op je therapie. De physiokey maakt het werk leuker en uitdagender omdat het de mogelijkheden, en daardoor de resultaten, vele malen vergroot.
Fysiotherapeut
Tijda Deisz
Ik liep al bijna 2 jaar met uitstraling in mijn linker been. Een MRI wees uit dat het een hernia was. Ik kon slecht bewegen en niet sporten. Ik heb in totaal 7 behandelingen gehad en heb met de sanakey thuis zelf mee behandeld. Na enkele behandelingen voelde ik al verbetering en op dit moment is de uitstraling in mijn been zo goed als weg.
Cliënt
R. Zuidgeest
Voor mij  is de physiokey mijn favoriete tool bij blessures en pijnklachten, omdat de behandeling vrijwel pijnloos is en snel groots effect heeft.
Sporttherapeut
Yvonne van Bommel
De physiokey geeft ‘magie’aan mijn hands on behandelingen.
Energetisch therapeut
Arda Koesveld

De bio adaptieve impuls therapie met de medkey

Inzet gebieden voor de medkey

Foto 12 medkey pagina (Individuele parameters)

Met individuele instellingen

De medkey biedt 30 vooraf ingestelde programma’s waarmee een groot aantal indicaties behandeld kunnen worden. Met persoonlijke parameters is de medkey echter ook aanpasbaar aan persoonlijke voorkeuren. Stel als ervaren professional enkele favoriete instellingen in op de keypad en breng ze over naar je medkey. Hiermee stem je het apparaat speciaal af op je toepassingen en breidt het scala aan functies nog verder uit.

Foto 13 medkey pagina (door u of uw team)

Door u of uw team

Indien gewenst begeleidt de medkey u en uw team volgens uw vereisten. Medewerkers worden door de behandeling geleid en zien live op de keypad waar de beste toegangspunten zijn. De keypad ondersteunt hierbij met een nauwkeurige documentatie van de therapie en de geïntegreerde mediabibliotheek, die praktische video’s en instructies over het behandelproces biedt.

Mobiel gebruik

De medkey is enorm handzaam en overal te gebruiken. Dankzij nieuwe materialen is hij extreem robuust en is de batterijduur verbeterd tot wel 12 uur. Dit betekent dat ook de nieuwste generatie van de keyserie voorbestemd is voor mobiel gebruik. Zo kunt u de medkey therapie direct ter plaatse gebruiken, bijv. tijdens huisbezoeken, afdelingsronden of behandeling van pijn en disfunctie in de topsport.

Voorbeelden van medkey toepassing bij acute en chronische pijn en disfunctie

Fascia therapie

Triggerpoint behandeling

Nek en rug pijn

Gewrichtspijn

Spier disfunctie

Functie verstoringen

Functies van de medkey en keypad  

Met de medkey en keypad zijn vier verschillende functies of therapiemogelijkheden
beschikbaar voor de  behandeling van patiënten/cliënten.

Biorgeulation

In dit selectie menu werkt de medkey met bi-directionele en adaptieve impulsen. In totaal zijn hierin 30 speciale programma's beschikbaar.

Diagnostic

In de diagnostic modus laten numerieke waarden zien waar een behandeling de best mogelijke kans op succes belooft.

Documentatie

Documenteer de voortgang met medkey en keypad. Documentatie legt vast hoe lang, waar en hoe succesvol er behandeld is.

Keyforese

Keyforese is een vorm van iontoforese. Hier-mee kunt u zure en alkalische externe middelen gebruiken bij medkey therapie. .

Leer in de key academy alles over medkey therapie

Profiteer van de ervaring en expertise van onze professionals die al lang met de producten van de keyserie en met de bioadaptieve impulstherapie werken. Erkende artsen, natuurgeneeskundigen en fysiotherapeuten laten u de basis van therapie, behandeling met de medkey en vele andere onderwerpen zien.

Technische finesse in ieder detail

Medkey apparaat beschrijving 

Li-ion batterijtechnologie

Afmetingen: 195 x 55 x 38 mm (L x B x H)

Tot 12 uur operationeel

Gewicht: 220g

2,4" IPS-full touch screen

Inductie opladen

Laadspanning: 5V +/- 0,5V max.

Oplaadtijd: ongeveer 180 minuten

Kies je medkey uit 3 kleuren

Foto 17 medkey pagina (zwart)

Zwart

Elegant afgestemd in zwart en antraciet, met geborstelde ringelektrode en donker display.

Foto 18 medkey pagina (wit-zwart-grijs)

Hybride

Hoogwaardig in wit, zwart en grijs met hoogglans gepolijste ringelektrode en donker display.

Wit

Uitgebalanceerd in fijn wit en grijs met hoogglans gepolijste ringelektrode en wit display.

Onderdelen medkey

Dankzij de verschillende verwisselbare koppen is je medkey extreem flexibel. Gebruik de standaard elektrode, de revolutionaire Highpro scanner of de compleet opnieuw ontworpen verwisselbare kam die zorgt voor nog beter contact op de behaarde huid. De beproefde trigger, matrix, kabelconnector en de fasciaflow zijn tevens allemaal beschikbaar voor je medkey therapie. 

Smartphone leeg?
Geen probleem!

De medkey wordt opgeladen door middel van inductie. Ingewikkeld inpluggen, de juiste status en de laadstatus controleren behoort tot het verleden. Gewoon de medkey in het basisstation zetten en opladen – werkt ook met je smartphone!

De toekomst van therapie past in de palm van je hand!

Steeds meer klinieken, artsen en therapeuten kiezen voor de medkey – en daarmee voor merkbaar hoge prestaties! Je zult versteld staan ​​hoeveel power er in je hand past. De medkey verlegt de grenzen van wat voorheen technisch mogelijk was op het gebied van bioadaptieve impulstherapie. Wil je niet langer wachten en het zelf ervaren? Maak dan eenvoudig een vrijblijvende demonstratie afspraak of bestel je medkey direct in de online shop.