Of je nu op zoek bent naar hulp voor je herstel, andere mensen vanuit je vak helpt of een actieve selfcare strategie hebt; de key behandel wijze is veelzijdig inzetbaar

Key Health_Nancy

De keytechnologie past in jouw aanpak

In de praktijk zien we keer op keer: door praktisch te communiceren met het lichaam activeer je het herstel vermogen van binnen uit. Uniek in de key methode is de terugkoppeling in microseconden, waardoor lichaamsfeedback en doelgerichte behandeling in een en dezelfde toepassing kunnen plaatsvinden. Wil je er zelf mee aan de slag? De key technologie is eenvoudig in het gebruik, mobiel en veelzijdig inzetbaar.

Physiokey of sanakey, deze key tools zijn gecertificeerde medische hulpmiddelen voor zowel werkende professionals als consumenten. Dermakey is gemaakt voor cosmetisch gebruik.

Je kunt ook een afspraak maken in de key praktijk en bij ons navragen of er een getrainde behandelaar bij in je buurt is. We hebben een groeiend netwerk!

therapie-physiokey

Voor professionals

Vele sport medische begeleiders en therapeuten in verschillende vakgebieden waarderen de physiokey vanwege de snelle effecten. Physiokey is direct klaar voor gebruik, mobiel en integreert perfect in de dagelijkse praktijk. De bio adaptieve impuls therapie laat zich optimaal met je bewezen methoden combineren. De technieken zijn voor uiteenlopende klachten inzetbaar.

Praktijkruimte

Help mijn herstel

Voor acute en chronische klachten en geschikt voor mensen van alle leeftijden. De  behandeling maakt het opsporen en behandelen van oorzaken, blokkades en spanning eenvoudiger en geeft je sneller resultaat. 

DSC09886

Selfcare

Voor particulieren die actief mee willen werken aan herstel bij de therapeut of als je jouw zelfzorg en preventie strategie altijd en overal met je mee wil nemen*

sanakey werd als medisch hulpmiddel speciaal voor persoonlijk gebruik ontwikkeld binnen de bio adaptieve impuls therapie

*neem aub contra indicaties in acht en overleg met uw arts.

dermakey

Skincare

In de medische wereld werd ontdekt dat de key technologie een sleutel is naar het onderhuidse bindweefsel. Holistische huidverzorging met de dermakey is er op je best uitzien en je ook zo voelen door buiten met binnen te verbinden.