Alles op één plek: overzicht, services, bronnen  

Kies je startpunt

Producten: de keyserie
Ontdek
onze hoogwaardige medische producten voor klinieken, artsen, therapeuten, complementaire en paramedische behandelaars. In de winkel vind je alles op een rij, óók voor zelfzorg en cosmetische toepassing. 

Training: leer de basis principes van bio adaptieve therapie, maak gebruik van de Q+A’s en verdiep in verschillende onderwerpen die verbonden zijn aan onze therapie.

Behandeling: vind je therapeut  in ons groeiende netwerk.

Meer bronnen: luister de podcast | vraag een demo aan

therapie-physiokey

Voor professionals

Vele sport medische begeleiders en therapeuten in verschillende vakgebieden waarderen de physiokey vanwege de snelle effecten. Physiokey is direct klaar voor gebruik, mobiel en integreert perfect in de dagelijkse praktijk. De bio adaptieve impuls therapie laat zich optimaal met je bewezen methoden combineren. De technieken zijn voor uiteenlopende klachten inzetbaar.

Praktijkruimte

Help mijn herstel

Maak een afspraak voor behandeling van uw acute of chronische klacht/blessure of pijn, spierspanning/bindweefsel probleem, of als u bewegingsbeperking heeft. De therapeuten in het netwerk zijn professionals met een integrale, paramedische of complementaire achtergrond en hebben physiokey en/of medkey training gevolgd.    

DSC09886

Selfcare

Voor particulieren die actief mee willen werken aan herstel bij de therapeut of als je jouw zelfzorg en preventie strategie altijd en overal met je mee wil nemen*

sanakey werd als medisch hulpmiddel speciaal voor persoonlijk gebruik ontwikkeld binnen de bio adaptieve impuls therapie

*neem aub contra indicaties in acht en overleg met uw arts.

dermakey

Skincare

In de medische wereld werd ontdekt dat de key technologie een sleutel is naar het onderhuidse bindweefsel. Holistische huidverzorging met de dermakey is er op je best uitzien en je ook zo voelen door buiten met binnen te verbinden.