ontdek de mogelijkheden van bio adaptieve therapie voor je

praktijk | herstel | zelfzorg | skincare

Gids/toepassingen

In bio adaptieve therapie wordt gewerkt met de keyserie, gemaakt door keytec GmbH, een serie hoogwaardige medische producten voor klinieken, artsen, therapeuten, zelfzorg en huidverzorging. 

physiokey en medkey worden in praktijken gebruikt om acute en chronische pijn te behandelen, evenals fascia, spier- en orgaanfunctie verstoringen. Voor zelfzorg is de sanakey ontwikkeld en de dermakey is speciaal gemaakt voor cosmetisch gebruik. 

Als behandel expertise plek sinds 2006, official partner van Keytec en opleider helpt Key Health je altijd met waar je vragen over hebt. Neem dan contact op met Nancy de Vos. Maak hieronder de keuze voor je interesse gebied: 

therapie-physiokey

Voor professionals

Vele sport medische begeleiders en therapeuten in verschillende vakgebieden waarderen de physiokey vanwege de snelle effecten. Physiokey is direct klaar voor gebruik, mobiel en integreert perfect in de dagelijkse praktijk. De bio adaptieve impuls therapie laat zich optimaal met je bewezen methoden combineren. De technieken zijn voor uiteenlopende klachten inzetbaar.

Praktijkruimte

Help mijn herstel

Maak een afspraak voor behandeling van uw acute of chronische klacht/blessure of pijn, spierspanning/bindweefsel probleem, of als u bewegingsbeperking heeft. De therapeuten in het netwerk zijn professionals met een integrale, paramedische of complementaire achtergrond en hebben physiokey en/of medkey training gevolgd.    

DSC09886

Selfcare

Voor particulieren die actief mee willen werken aan herstel bij de therapeut of als je jouw zelfzorg en preventie strategie altijd en overal met je mee wil nemen*

sanakey werd als medisch hulpmiddel speciaal voor persoonlijk gebruik ontwikkeld binnen de bio adaptieve impuls therapie

*neem aub contra indicaties in acht en overleg met uw arts.

dermakey

Skincare

In de medische wereld werd ontdekt dat de key technologie een sleutel is naar het onderhuidse bindweefsel. Holistische huidverzorging met de dermakey is er op je best uitzien en je ook zo voelen door buiten met binnen te verbinden.